Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

13 квіт. 2011 р.

Triglav - When The Sun Is Rising Above The Earth (2006)


Жанр: Symphonic Black Metal
Лейбл: CCP-Records
Формат: mp3 | VBR236kbps
Країна: Україна, Харків
Розмір: 86MB

Трекліст: 01. The Warrior of Honour 02. When the Sun is Rising Above the Earth 03. ... and the New Dawn is Not for Everyone 04. Through A Battle of Life 05. Battle Hymn 06. Echoes of the Past Victories 07. Full Moon

Огляд: У музичному плані дебютний альбом «Триглав» є складним переплетінням блек металу, європейської народної музики і неокласичних симфонічних аранжувань з вкрапленнями павер-метал-вокалів. Під час запису альбому були використані живі флейти та скрипки, що значною мірою посилило фольклорну атмосферу альбому. З іншого боку, використання в аранжуваннях класичних технік оркестровки епох Класицизму і Романтизму додає матеріалу істинно епічне звучання.

Лірика «Триглав» присвячена відродженню споконвічних ведичних цінностей України-Оріани, а також Великої Європи, що символічно відображено в назві альбому «Коли сонце встає над Землею». Слід зазначити що між вступним треком альбому і треком «Full Moon» існує концептуальний зв'язок, який виражається в динамічній рівновазі дня і ночі, Яви і Нави, оскільки закони світобудови існують «по той бік добра і зла», а це в свою чергу є наріжним каменем арійської / індоєвропейської язичної традиції. Поезія «Триглав» наповнена глибоким повагою і захопленням бойовою славою великих предків і гордістю за їх силу і честь.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Triglav-When_the_Sun_is_Rising_Above_the_Earth-2006-AMRC.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар