Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

9 квіт. 2011 р.

Finist - Nightmares (EP 2006)


Жанр: NS Power Metal
Лейбл: Eastside
Формат: mp3 | VBR230kbps
Країна: Україна, Харків
Розмір: 68MB

Трекліст: 01. Nightmares 02. On The Wings Of Scarlet Sunset (Nokturnal Mortum cover) 03. Victory 04. Battlefield 05. Raise Your Fist (Running Wild cover) 06. Steel Of Vengeance (Honor cover) 07. The Crown And The Ring (Manowar cover)

Огляд: dimitrio: Третій реліз українського White Power Metal проекту Сатуріуса (NOKTURNAL MORTUM) і Вортеракса (екс-NOKTURNAL MORTUM). Це на жаль не новий альбом, а всього лише збірник складається з однієї нової пісні "Nightmares", нереліазованной пісні NOKTURNAL MORTUM "On the Wings of Scarlet Sunset", демо-версій двох старих пісень "Victory" та "Battlefields" і трьох каверів на Running Wild, HONOR і Manowar.
Судячи з нової пісні група Фініст все ближче просувається до стандартного Power Metal, все далі відходячи від блеку. Якщо раніше група чергувала скрімінг з чистим вокалом, то тепер вона відійшла від скріму і нова пісня дуже нагадує Stratovarius, але тим не менш пісня ця чудова і якщо весь новий альбом буде таким ж хітовий, то нафіг скрімінг. Просто це було відносно оригінально: куплет - чистий голос, приспів - скрім і навпаки. Щоправда, окрім вокалу в цій групі від блеку по суті нічого не було.
Але найбільше в цьому альбомі мені сподобалася друга річ "On the Wings of Scarlet Sunset" авторами якої значиться Варггот, Вортеракс і Munthrutel (екс-NM). Вона зроблена дусі часів раннього "Lunar Poetry" і "Goat Horns" правда з сильним ухилом в потужності, тому напевно не була релізована самими NM. Наступні вищезгадані демо-версії присутні тут видимо, щоб було чим диск заповнити. Окреме слово про кавери. "Raise Your Fist" - Running Wild в оригіналі на свій сором я не чув тому утримаюсь від коментарів, а ось останні дві речі: про Мановаровскую "Корону з кільцем" нічого поганого, так само як і доброго сказати не можу, а ось кавер на HONOR вийшов набагато кращим за оригінал.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Finist-Nightmares-2006-BERC.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар