Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

10 квіт. 2011 р.

Conquest - Empire (2009)


Жанр: Power Metal
Лейбл: Metalism Records
Формат: mp3 | VBR238kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 85MB

Трекліст: 01. In the Darkness (Intro) 02. It Begins From Your Heart 03. Far Beyond 04. Prisoner of the Universe 05. We Have Returned 06. When the Skies Fall 07. We Are the Ones 08. Faith Within 09. The Never-Ending Quest Will End 10. Empire

Огляд: Сашко Г.: Цей гурт не потребує зайвих слів для презентації. Достатньо згадати, що першопрохідці українського павер-металу існують більш ніж тринадцять років, маючи за плечима десятки концертів як вдома, так і за кордоном, два студійні альбоми і десятки тисяч фанатів з різних країн. Із задоволенням представляю вам новий альбом Conquest - Empire!

…З динаміків лунає інтро. Атмосферний інструментал манить за собою чарівними звуками ніжної мелодії неземної краси. Поєднання клавіш, звуків природи та «космічних сигналів» зливаються у дивовижну картину природи, над якою розкинувся Всесвіт. Такі вступні мелодії гарантовано забезпечують альбому щонайменше одне повне прослуховування. Очікується щось неймовірне!

Далі - традиційний для Конквесту народний мотив. Перша пісня It Begins from Your Heart є продовжувачем музичних традицій гурту – швидкісні темпи, драйвова гітара, продумані бек-лінії клавішних, потужний вокал лідера гурту Ніколаса W.Angel’a, мелодійні соло – все це зливається у єдиному вирі шаленої енергії від київських «завойовників».

Варто відмітити, що композиції Conquest’у з кожним новим альбомом набувають все більшої фірмовості в аранжуваннях. За якістю кінцевого продукту гурт впритул наближається до метрів сучасного павер-металу, на кшталт Sonata Arctica та Edguy, зберігаючи власне автентичне звучання.

Альбом вийшов дуже різноплановим. Класична мелодійність жанру перегукується з важкістю гітар і карколомними флажолетами в We Have Returned, грувовими елементами у We are the ones, експериментами з розміром у Faith Within та космічною епічністю Empire. Балада When the Skies Fall запам’ятовується витонченими клавішними. А от приспів It Begins from Your Heart дуже нагадує Nightwish – Stargazers. Ну що ж… буває.

В технічному плані платівка заслуговує твердої п’ятірки. Якість звучання інструментів не поступається будь-яким західним аналогам, незважаючи на те, що майже вся робота над альбомом відбувалося в домашній студії W'Angela. Гітарні соло захоплюють мелодійністю і доречністю в контексті конкретного твору. Трохи нюансів у вокалі, а саме у вимові деяких слів. Все ж українці (нагадаю, що творчість гурту англомовна). Помітно вплинув на результат і той факт, що гурт вперше записав альбом без семпльованої ударної секції: всі партії чесно відіграв штатний драммер Erland. Результат, як то кажуть, «на ліцо». Потужно і драйвово.

Підсумовуючи вище сказане, можна з впевненістю стверджувати, що ми маємо справу з чудовим зразком сучасного павер-металу без жодної провальної чи недостатньо цікавої пісні. Композиції We Are Returned, When the Skies Fall, We are the ones мають всі шанси стати найбажанішими хітами на концертах «завойовників».

Завантажити:(MEGASHARES)
Conquest-Empire-2009-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар