Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

16 серп. 2011 р.

Morton - Come Read The Words Forbidden (2011)


Жанр: Power Heavy Metal
Лейбл: AFM Records / Fono
Формат: mp3 | VBR230kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 122MB

Трекліст: 01. Calling For The Storm 02. Eaglemark 03. Brotherhood Of Light 04. Sleeping King 05. Losing Faith 06. We Are The Shades 07. Oblivion 08. Grimoire 09. Burning Prisoner 10. Werewolf Hunt 11. Black Witch 12. Azrael 13. Weeping Bell 14. Oblivion (Acoustic Bonus Track)

Огляд: bohdankisil: Після першої студійної роботи — короткоформатного (ЕР) “Grimoire” - який, без сумніву, потрапив у нішу музики, яка поки що пустувала - щось на грані Heavy Metal і Power, доповнену казковими історіями - музиканти взялися за наступну вершину. Цього разу Morton видав на гора справжній лонгплей (LP). Коли Макс Мортон розказував мені про "Grimoire", він пояснив короткий формат тим, що за його допомогою можна вивчити аудиторію, її потреби, зацікавленість у музиці групи. Здається, хлопці піймали вітер у свої вітрила - “Come Read the Words Forbidden” - повне ідейне продовження ЕР. І іншими словами, Макс знайшов Grimoire, відкрив її і ... Read the Words Forbidden.

13 пісень, 13 різних історій. Нові доповнені чотирма із “Grimoire” - хлопці відшліфували їх і вдихнули нову силу.

“Come Read the Words Forbidden” - один із тих випадків, коли звучання доповнює зміст пісень і відкриває те, що приховане між стрічок. Ви коли-небудь бачили, як кипить у жерлі вулкана магма? Якщо так, то закривши очі, можна уявити саунд “Come Read the Words Forbidden”. Гітари — особливе слово. Складається враження, що це звук електричного розряду. Мабуть так звучать блискавки, коли напівкровний маг з першого треку Calling for the Storm підіймає руки догори і закликає грозу змити усіх, хто оголосив його non grata.

Макс Мортон (вокал) і басист Андрій Карпов — не піонери, але вони змогли створити свій власний світ, що має таке ж право на життя, як Дж.Р.Р. Толкіна чи Террі Пречета. У цьому світі діють свої закони. З одного боку він утопічний: люди прогнали зло, але не розуміли, що баланс є основою всього. І, як не парадоксально, усіх цих вигнанців - і напівкровного мага, і відьму, і в'язня - стає шкода. Їх вина лише в тому, що вони могли те, що не дано іншим. Саме тому вони завжди повертаються помститися за образу.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Morton-Come_Read_the_Words_Forbidden-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар