Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

27 серп. 2011 р.

Боянов Гимн - Эхо древности (2009)


Жанр: Folk Pagan Metal
Лейбл: Sonnenaufgang Verlag
Формат: mp3 | VBR236kbps
Країна: Росія, Москва
Розмір: 70MB

Трекліст: 01. Последний Вздох 02. Каждому Свое 03. Расплата 04. Зверь 05. Ветер 06. Пiтьма 07. Противостояние 08. Колыбельная 09. Одержимый Мороком 10. Банник 11. Дождь 12. Змiй Горинич

Огляд: shadelynx: "Боянов Гимн" це вельми жорсткий фолк-метал в якому чергується гарчачий чоловічий та чистий жіночий вокал, причому вплив народної музики подається музикантами в міру дозовано, зазвичай програшами гармоні або духових на фоні в міру одноманітних гітарних рифів, які відсилають до школи німецького треш-металу 80-х . Зазначу, що стилістично група куди ближче до Паган-металу, але ось відсутність яскраво вираженої "язичницької" тематики текстів так і не дає однозначно помістити її в цю категорію - перед нами робота на стику двох жанрів.

Дивно, але у московської групи найкраще вийшли ... дві україномовні композиції: "Пiтьма" і "Змiй Горинич", які, як мінімум, слухаються незвично - може бути, тому, що самих українських груп даного жанру, що віддають перевагу співати рідною мовою, не так вже й багато. Тут група виявила певну стриманість у своїх "важких" починаннях, дотримуючись майже бездоганний баланс між фолкової і металевою складовими: пісні не тиснуть слухача сирим та гучними саундом, а виглядають цілком органічно.

Завантажити:(MEGASHARES)
Boyanov_Gimn-Ekho_Drevnosti-RU-2009-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар