Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

27 серп. 2011 р.

Боянов Гимн - Мир на ладони (2011)


Жанр: Folk Metal
Лейбл: Sonnenaufgang Verlag
Формат: mp3 | VBR236kbps
Країна: Росія, Москва
Розмір: 72MB

Трекліст: 01. Сквозь чащу 02. Знамение 03. Не Вiдлiтай 04. Барута 05. Лупатий 06. Шмуля 07. Обряд 08. Чужой взгляд 09. Радуга 10. Назад к звездам

Огляд: Основна концепція лірики грунтувалася на язичницькому світогляді та різних повір'ях слов'ян. Частина текстів Гімну є українською мовою, що чимало дивувало публіку. Цьому є кілька розумних пояснень. Незважаючи на те що група є московської, серед музикантів чимало людей з українським корінням, в добавок ця мова відрізняється особливою мелодійністю і поряд з білоруською вельми автентична по відношенню до давньоруської мови.

Волот: Для нас як раз багато що означає єднання з природою, з її невідомими, часом, силами. Ми не бачимо того, що твориться в Наві, проте це можна відчути, хоч і далеко не всім. Перебуваючи в природньому середовищі можна відчути себе частиною того світу, який задумав наш Рід. Серед рідних беріз, шуму листя, дзюрчання струмочків у багатьох прокидається голос крові. І це цілком природно для Дажбожого внука! Це те, за що варто боротися до останньої краплі крові, це наш дім, все, що у нас є. Наша земля, яка не зрадить і не залишить. Так чому ж ми повинні її забувати? Забувати свою культуру, своїх предків, все те відання, що збиралося століттями? В обмін на що? На ті цінності, які нав'язує нам захід, на той спосіб життя, який так охоче пропагується? Я пропоную всім прислухатися до свого внутрішнього голосу. Я вірю, що в багатьох ще живе те, що живе.

Завантажити:(MEGASHARES)
Boyanov_Gimn-Mir_Na_Ladoni-RU-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар