Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

27 серп. 2011 р.

Обійми Дощу - Елегія (2009)


Жанр: Melancholic Rock
Лейбл: MALS
Формат: mp3 | VBR237kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 126MB

Трекліст: 01. Під хмарами 02. Мертве дерево і вітер 03. Зоренько Моя 04. Її Душі Зів'ялі Квіти 05. Згасаюча Осінь 06. Зимова Елегія 07. Самотні ночі 08. Дорогою вічності

Огляд: Oфіційний: Обійми Дощу — київський гурт, що грає щиру, мелодійну та по-осінньому ліричну рок-музику з елементами прогресивного року, неокласики, дум-металу та неофолку.

dark-lutsk.com: Елегія – саме так називається довгоочікуваний альбом гурту Обійми Дощу. В одній тільки назві дуже чітко та лаконічно розкривається настрій та атмосфера альбому. Незрозумілою на перший погляд є тільки обкладинка, на якій зображено зимовий пейзаж. Але після прослуховування матеріалу все стає на свої місця. Надзвичайно сильна та душевна лірика не пройде осторонь сердець справжніх романтиків. Страждати чи залишити життя?.. Кохати чи забути?.. Боротись чи змиритись?.. Йти вперед чи зупинитись?.. Відповіді на ці питання можна почути прислухавшись до текстів пісень. Музика, яка пробирається в самі глибини душі, сповнена меланхолією, смутком, місцями приреченістю та безвихідністю. Тонкою червоною ниткою проходить через пісні звучання скрипки-альту. Гітара надає важкості композиціям, проте не порушує загальної мелодійності та атмосфери альбому. Акустична гітара та чоловічий тенор пробирають наскрізь свідомість, проходять морозом по шкірі. Поціновувачів творчості гурту приємно здивує поява, в нових композиціях, жіночого бек-вокалу. Абсолютно ненав’язливі та дуже доречні барабанні партії, перкусійні вставки в окремих композиціях та атмосферні клавішні партії доповнюють загальну картину, яка вимальовується в підсвідомості, коли прослуховуєш цей альбом.
Більше року гурт готував до виходу свій дебютний альбом ”Елегія” і можу з впевненістю сказати, що не дарма. Дуже позитивним є факт появи на теренах українського андеграунду, наповненого різного роду ”металами”, гурту, який грає дійсно мелодійну, душевну музику, що чіпляє слухача за живе.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Obiymy_Doschu-Elehia-UA-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар