Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

6 лист. 2010 р.

Until My Funerals Began - Cemeteries Flowers (2008)


Жанр: Funeral Doom Metal
Лейбл: Satanarsa Records
Формат: mp3 | VBR240kbps
Країна: Україна, Донецьк
Розмір: 63MB

Трекліст: 1. Sadness Come 2. Beautiful Pain 3. Poem for Dead 4. Cemeteries Flowers

Огляд: Darkworld: Матеріал, записаний на комп'ютері, з семплірованних ударними, віртуальними синтезаторами і гітарними примочками - така більшість фунерал-дум груп. Можна сумувати з цього приводу, але краще розглядати ці тенденції як специфіку стилю, його атрибути. З таким підходом до проблеми все стає на свої місця. Андеграунд повинен бути саме таким - антикомерційний, маловідомим, потрібним лише вузьким колом людей.

А вся ця прелюдія до того, що проект Until My Funerals Began-справжній представник андеграунду, незалежний продукт, виготовлений однією людиною, Тимуром Мітюковим, жителем українського міста Донецьк, гітаристом груп "Кров На Вівтарі" ("Blood Upon The Altar") і "Daymare".

Тимур: Створення групи відбулося спонтанно. Ніколи не любив funeral, хоча дуже люблю doom-metal. Якось до рук потрапив диск однією фунерал групи і його прослуховування, викликало у мене бурю негативних емоцій: убога якість, як запису, так і музичного матеріалу. І тоді з'явилася думка: "невже я не зможу зробити матеріал краще і якісніше?" За одну ніч був придуманий матеріал, а за другу було зроблено запис інструментів. Ще тиждень пішов на запис вокалу та зведення.

Поки що був випущений всього один диск - "Cemeteries Flowers", що вийшов на лейблі Satanarsa Records. Але він демонструє якісний funeral doom вищої проби, з відчуженою сумною атмосферою, повільними ударними ритмами і глибоким гроулінгом.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Until_My_Funerals_Began-Cemeteries_Flowers-CDR-2008-GRW.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар