Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

15 січ. 2011 р.

Viter - Джерело (EP 2010)


Жанр: Folk Metal
Лейбл: Casus Belli Musica
Формат: mp3 | VBR235kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 37MB

Трекліст: 1. Джерело 2. Кров Тікає 3. Сни Хмар 4. Відріж

Огляд: Офіційний: Там, де карпатські долини розкинули свої обійми, і на зелених скелястих схилах схиляють голови до землі запашні трави, там, де хмари народжуються з туману, а дощі оплакують гірські вершини майже кожен день, Вітер шумить у верхівках смерек, і звуки його народжують дивну музику. Кожна крапля зливи, що б'є по озерному плесу, звучить бубном, рев порогів немов цимбали, а свист вітру в нетрях лісів нагадує флояра.

Там наша Земля, наш Дух і наша Воля. Виточені на шкірі дерев короїдом таємні знаки - то є наш Мова. Вітром здіймається пил з вузьких лісових стежок і летить до кришталевого джерела, де вона з'єднується з водою і падає мулом на дно. Тобто наша Кров.

Високий карпатський схил чіпляє собою хмари і поринає в них - так зливаються воєдино Земля і Повітря. Блискавка б'є у високу ялицю на тому схилі і запалює її, а дощ гасить то полум'я - так з'єднуються Вогонь і Вода. Трембіта, зроблена з цього дерева - голос стихій, символ єднання та передвісниця Дикого Полювання. Нехай же нам Вітер зіграє на ній!

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Viter-Dzherelo-EP-UA-2010-GRAVEWISH.rar

4 коментарі:

  1. просто неперевершена музика. уже 2 тижні слухаю і не можу відірватись. чекаю альбому, сподіваюсь він вийде не гірший.

    ВідповістиВидалити
  2. але чому вживати латиницю в українських словах, думаю Маркіян Шашкевич в могилі перевернувся.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за гарну музику!

    ВідповістиВидалити
  4. спасибо други за альбом! Лучшего я даже не слышал ещо! (Родовест,Тула)

    ВідповістиВидалити