Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

20 січ. 2011 р.

Інкрустатор - Spectral Whirlwind (2011)


Жанр: Technical Death Metal
Лейбл: Інкрустатор
Формат: mp3 | CBR320kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 88MB

Трекліст: 1. Інфрачервоний (Infrared) 2. Змій (The Serpent) 3. Божевільний нелюд (Mad Monster) 4. Гармонія хаосу (Harmony of Chaos) 5. Ілюзії (Delusions) 6. Спектральний вихор (Spectral Whirlwind) 7. Інший світ (Another World) 8. Механічна молитва (Mechanical Prayer)

Огляд: Офіційний: Групу «Інкрустатор» створено на початку 2008 р. у м. Львові (Західна Україна) в складі: Юрій Круп’як (гітара, вокал), Віталій Кащін (барабани) та Роман Шопа (бас-гітара). Музичними орієнтирами спочатку були екстремальні та вимогливі до техніки виконання напрямки метал-музики, такі, як brutal death metal та techno death metal. Багаторічний досвід гри в андеграундній сцені Львова давав змогу це робити. Однак в процесі написання матеріалу музиканти щоразу більше відходили від традиційних форм. Поряд з фірмовим львівським важким звучанням з’являлись елементи, не притаманні металу взагалі.

Інтерв’ю: Віталій: Інкрустації це – оздоблення виробу, будівлі, шматочками мармуру, перламутру, кераміки, деревини, тощо... тобто загалом, така оздоба надає певній поверхні більшої художньої виразності. Власне бути більш виразним, оригінальним у нашій творчості – це і є наша мета та наше задоволення. Тому намагаємось оздоблювати нашу музику, всіляко, поєднуючи наші вміння, погляди та смаки для створення нестандартної музики.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Incrustator-Spectral_Whirlwind-2011.rar

2 коментарі: