Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

6 лист. 2010 р.

Kroda - Cry to Me River (Reissue 2007)


Жанр: Pagan Folk Metal
Лейбл: Hammermark Art Records
Формат: mp3 | VBR235kbps
Країна: Україна, Січеслав-Львів
Розмір: 81MB

Трекліст: 1. Kroda 2. Endless Path of Legends 3. Where the Peace and Calm Were Immortalized 4. Hoarfrost of blood 5. Native land 6. Gnarled Cudgels of Thunder 7. Cry To Me, River... (betrayal of knjaz volodymir) 8. Apocalypse (Hypocrisy cover) 9. Thunderstorm (digi pack bonus track)

Огляд: Darkworld: Kroda - група з Україною, що грає музику у стилі pagan і folk metal. Як кажуть самі музиканти, «КРОДА» - староруське слово, що означає «дим похоронного багаття». Коли спалювали полеглих воїнів, вважалося, що душа їх неслася з димом в небесні чертоги богів. Дим цей був свого роду провідником до Роду. Також слід згадати бога вогнів треб на капищах - Кродо і однокорінне ж слово з санскриту "КРОДА" (гнів, лють).

КРОДА - це не просто музика. Це просочена вогкістю туманів і боліт, шепотом річок і падаючого листя, пронизана шквалами зимових вітрів і гуркотом грому Природа нашої Батьківщини. Це попіл церков, який потоки дощової води несуть в землю. Це відгомони стародавніх битв за Рідний Край, за рідну Віру Предків і Рідний Народ, що донесені інеєм нашої Крові. Це - скрегіт мечів, дзвін бойових сокир та посвист стріл, несучих смерть і змітаючих чужинців з нашої Землі. Це відзвуки грізного бойового кличу Батька Арійських Воїнів і ревіння вовчої суті Арійського архетипу. Це - наш Світогляд! »

У 2007 р. Kroda перевидала свій перший альбом "Поплач Мені, Річко ..." (Cry to me river) у вигляді digi pack. Диск перевиданий німецьким лейблом Hammermark Art. В якості бонусу диск містить пісню "Борвій", яка була записана групою в 2006 році.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Kroda-Cry_to_Me_River-Reissue-2007-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар