Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

22 жовт. 2010 р.

Dusk Chapel - A Passage to Forever (2010)


Жанр: Death Metal
Лейбл: Fono Ltd
Формат: mp3 | VBR237kbps
Країна: Україна, Донецьк
Розмір: 65MB

Трекліст: 01. Somnambula 02. Quasireality 03. Pit Of Snakes 04. Fistful Of Pain 05. Chasing Nightmares 06. The Sinister Aura 07. Kingdom Of Joyless Bliss 08. A Passage To Forever

Огляд: Другий альбом донецької групи DUSK CHAPEL витриманий у жанрі, який складно класифікувати з першого прослуховування. Домінуючим стилем на альбомі є класичний death metal, технічний і продуманий, однак часом вгадується вплив трешу і мелодійного блек металу. На альбомі багато гітарних соло в дусі KING DIAMOND і DEATH, в яких вистачає як техніки, так і мелодійності.

«Під час підготовки матеріалу до нового альбому ми ставили собі за мету - вийти на новий рівень і приємно здивувати тих, кому сподобався наш дебютник. Ми врахували всі старі помилки і постаралися зробити акцент не тільки на розвитку техніки і композиції, а й на якості самого запису. Склад групи докомплектований другим гітаристом і новим вокалістом, що значно посилило наш творчий потенціал і дало велику свободу в плані реалізації творчих ідей. Музика стала більш технічною, важкою, атмосферною ... та й більш зрілою в музичному відношенні. Можна довго розписувати гідності "A Passage To Forever", але краще один раз почути, ніж сто разів прочитати. Ми вклали в новий альбом багато праці, і віримо, що він буде оцінений по гідності!».

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Dusk_Chapel-A_Passage_to_Forever-2010-GRAVEWISH.rar

1 коментар: