Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

14 жовт. 2010 р.

Stoned Jesus - First Communion (2010)


Жанр: Stoner Doom Metal
Лейбл: Solitude Productions
Формат: mp3 | VBR237kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 68MB

Трекліст: 1. Occult 2. Red Wine 3. Black Woods 4. Falling Apart

Огляд: Довгоочікуваний повноформатний дебютний альбом від української stoner doom metal групи! Записавши кілька демо-записів і відігравши живі виступи, тепло зустрінуті широкою публікою, Stoned Jesus вихлюпнули весь свій накопичений досвід на «First Communion»! Крім явних впливів таких корифеїв жанру, як Sleep, Electric Wizard і Saint Vitus, група несе в собі потужний заряд психоделічного року і старого блюз-року. Пазові гітарні рифи, неослабний протягом всього альбому напір і професіоналізм, виводять Stoned Jesus в лідери української стоунерової сцени.

Ігор Сидоренко: Словосполучення "Stoned Jesus" можна трактувати як "Ісус, побитий камінням". Якщо пам'ятаєш ситуацію з фразою "Хто безгрішний, нехай першим кине в мене камінь", то в даному плані можна пофантазувати і уявити якийсь натовп без гріха, закидавши Джізаса камінням. Абсурдно, але весело.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Stoned_Jesus-First_Communion-2010-GRAVEWISH.rar

1 коментар:

  1. Хорошо, конечно, что у нас есть на Украине группы играющие в таком жанре. Буквально несколько лет назад все было сильно иначе. И хотя альбом хвалить особо не за что (на фоне прочего стонер-дума он просто потеряется), приятно осознавать что это наши парни.

    ВідповістиВидалити