Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

16 жовт. 2010 р.

Autumnia - O'funeralia (2009)


Жанр: Death Doom Metal
Лейбл: Solitude Prod.
Формат: mp3 | VBR236kbps
Країна: Україна, Кривий Ріг
Розмір: 78MB

Трекліст: 1. In Heavens… Among The Tombs 2. Blessing Your Illness 3. Falling Asleep With Entreaty 4. Breathe Your Mourning Into Me 5. By The Candles Obsequial

Огляд: Metalsoul: При перших хвилинах прослуховування диску, відразу настає хвиля розслаблення і світ здається більш спокійним. Не можна не відзначити, що групі вдалося співати дуже приємним і мелодійним гроулом. А довгі пісні по 10 хвилин змушують розслабитися і думати про вічне. Красиво звучить скрипка яка перетинається з фортепіанними партіями. Коли затихає соліст з барабанщиком і на сцену виходить фортепіано після чого з ним починає грати скрипка, дуже хороше поєднання цих двох інструментів. Саме це змушує увійти у світ мороку і страху. Всі пісні слухаються на одному диханні, втрачається зв'язок зі світом.

Точно вивірений баланс між важкістю і мелодійністю. Б'ють через край емоції, соковитий гроул Владислава Шахіна (Mournful Gust), добротний саунд - все тут знаходиться на тому рівні, коли платівку хочеться порекомендувати не тільки упертим фанатам жанру, але і тим, для кого дум-дез є поки не настільки близьким стилем.

Завантажити:(MEGASHARES)
Autumnia-Ofuneralia-2009-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар