Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

10 лип. 2010 р.

Gjallarhorn - Land of Forgotten (EP 2008)


Жанр: Black Metal
Лейбл: Yar' productions
Формат: mp3 | VBR232kbps
Країна: Україна, Херсон
Розмір: 32MB

Трекліст: 1. Key to the Gates of Ignorance 2. Land of Forgotten 3. Pure Winds of the Past 4. Dark Lonely Wanderer

Огляд:Альбом був записаний в кінці весни 2007 року. Гурт був учасниками багатьох фестивалів, у тому числі "Свароже Коло". На цій роботі постає перед вами Black Pagan Metal. Суворий і напористий, немов нордичний вітер, шквал атмосферних гітарних рифів з громоподібними барабани народжують асоціації з «Battle in the North» легендарних Immortal. Пісні, просочені чаклунством Півночі і його Природи.

Інтерв'ю (aryanmusic.net переклад з англ.) Ви українська група, яка має нордичну назву і яка співає про нордичних богів. Чому ви так зацікавлені нордичними богами? Я думаю, що у вас така прекрасна слов'янська міфологія, так чому б вам не заспівати про слов'янських богів? Ви пишаєтесь своєю слов'янською спадщиною? Чи ти бачиш деякі подібності в обох міфологіях?

На першому етапі розробки, ми перебували під величезним впливом скандинавської міфології, яка відображена в назві групи і в ліриці багатьох пісень. Протягом часу, ми зрозуміли, що є багато груп, які співають про богів скандинавського пантеону по всьому світу, і що набагато менше уваги приділяється слов'янській міфології. Ми сприймаємо справжнє проявлення культури, закладене в людині нордичної і нашої індо-європейської раси, як безцінний скарб. І, слухаючи голос крові, ми вирішили укріпити стовбур слов'янської традиції, бо якщо б не ми, то тоді хто?

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Gjallarhorn-Land_of_Forgotten-MCD-2008-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар