Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

5 лип. 2010 р.

Чур - Лихо (2009)


Жанр: Folk Metal
Лейбл: Casus Belli Musica
Формат: mp3 | VBR224kbps
Країна: Україна, Херсон
Розмір: 115MB

Трекліст: 1. Вступ: Лірник 2. Лихо 3. Брати 4. Мара 5. Небо 6. Мати 7. Йду на ви! 8. Заговір 9. Весна 10. Час (інструментальна) 11. Весна (Радіоверсія)

Огляд:
Gandalf: «Слухаючи цей альбом починаєш думати що ти ідеш стародавнім лісом, де й сонце ледь-ледь пробивається крізь листя, лише загадково шумлять дерева та інколи можна почути далеку пісню мавки...»

Nidhogg: «Взагалі, відчуття цього СПРАВЖНЬОГО не залишає під час прослуховування всього альбому. Помітно одразу - зроблено з душею... Дуже потужна мелодика, і фольк і метал перебувають в настільки рідкісній для хеатест-фолк-пегена рівновазі, відмінні тексти. Ніяких тобі бойових слов'янських дружин, що всіх мечами нищать...Тільки гіркота за колишнім, віра в його відродження, і те, що не все ще втрачено...І дійсно, любов до Землі Нашої».

Lightbringer: «Почну з того, що матеріал альбому полюбився в першу чергу своєю задушевністю і чесністю, немає тут непотрібного пафосу й патетики. Як немає й надмірної агресії або тим більше злості, якою деколи переповнені вироби "неоязичників". На мій погляд, тут ми отримали уособлення того самого "добра з кулаками", при чому кулаками ніхто даремно не вимахує. Скажімо так, це пісні мирної людини, яка завжди готова встати за свою землю і свій народ упевнена в своїх силах і своїй правоті. Не у всіх піснях про це говориться, але ідея відчувається.».

Pan Wladimir II enk Franz «Мабуть, у музиці гурту більше народного, аніж у багатьох інших фольк метал гуртах в Україні. Очевидно, що "Чур" здатний розбудити почуття гордості і поваги до древньої культури, історії і віри».

Завантажити:(MEGASHARES)
Chur-Likho-UA-2009-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар