Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

9 лип. 2010 р.

Чиста Криниця - Доля (2009)


Жанр: Pagan Folk Metal
Лейбл: Чиста Криниця
Формат: mp3 | VBR233kbps
Країна: Україна, Харків
Розмір: 103MB

Трекліст: 01. Валькірія. (луна Богів) 02. Доля. 03. Розлилися Криниці у Моїй Крові... 04. Національна Берегиня. 05. Чумацький Шлях. 06. На Долині Туман. 07. Воин. 08. Копье Судьбы. 09. Олтар Нації. 10. Валькірія. 11. I See Death (Bonus)

Огляд: Усім відомі такі гурти, як BURZUM, HONOR, SKREWDRIVER, LANDSER та інші. Але не усім відомі такі, як «Morose Months Of Melancholy», «Forest» та багато інших на превеликий жаль невідомих Pagan Black Metal правих гуртів. Музика зовсім різна, але якими зусиллями добута! Якими переживаннями! Хтось з них сидить за гратами сьогоднішньої окупаційної системи, Хтось і зараз намагається незважаючи на теперішній світ продовжувати боротись під знаменами Арійських Богів, а Хтось вже пішов від нас у інший світ. Так було завжди, вічна музика, яка іде від душі Всесвіту, під час народження забирає усі сили свого творця і після цього процесу, якщо творець віддав сили належним чином, плоди з цієї праці виростають соковитими від крові думок. Саме тому великим людям і гуртам завжди дуже важко в цьому житті. Гурт «Чиста Криниця» іде саме по цьому шляху. Зважаючи на те, яке становище в Європі, що повинно охоплювати душу свідомих людей, згуртованих однією ідеєю, одними думками і переживаннями? Що напише поет, якщо в нього відберуть все заради чого він жив? Чим окропить мертве тіло свого сина Мати, якщо хтось забрав в неї навіть почуття? Якщо життя знаходиться десь там за обрієм, якщо закінчилися чорнила, а перо вже стерлося і на тюремній кам’яній стіні з’являються слова, написані кров’ю, значить дух боротьби ще дихає…
Коли ти бачиш ліс, який прокинувся і салютує сонцю, коли валькірії злітаються, щоб виконати свій танок, ти розумієш, що заради цього варто жити!.. І кров, пролита тобою не даремна. (переклад з рос.)

Blasphemous Terror Records реліз з бонус-треком.

Завантажити:(MEGASHARES)
Chysta_Krynycya-Destiny-UA-2009-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар