Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

22 лют. 2012 р.

Hell:On - Re:Born (REISSUE 2011)


Жанр: Thrashcore
Лейбл: Metal Scrap
Формат: mp3 | VBR230kbps
Країна: Україна, Запоріжжя
Розмір: 104MB

Трекліст: 01. Fake 02. Snatch the Mask 03. Tame the Beast 04. To Become Alive 05. The Door 06. Wake Up 07. Warrior's Way 08. The Haunted House
Bonus tracks: 09. Revolution (Moria cover) 10. Endless Shape (Live) 11. Fake (Live) 12. Wake Up (Live)

Огляд: bambook: "Другий повноформатний альбом запорізької trashcore команди Hell:On припав на триріччя групи. Погодьтеся, дуже гідний результат, враховуючи всі труднощі розвитку вітчизняної важкої сцени. Альбом Re: Born записаний дуже якісно і розрахований як на шанувальників сучасних стилів, так і на загартованого роками слухача. На відміну від традиційного thrash metal, на диску переважають качеві groove елементи. Якщо провести аналогії з іншими командами, то відчувається вплив не тільки ранньої Metallica, Megadeth і Testament, а й таких команд як Pantera або Lamb of God.

Всі треки в альбомі написано на англійській мові, що важливо практично без акценту властивого нашим виконавцям. Перший трек "Fake" можна виділити окремо, починаючи з перших ударів барабанного дробу, він на всі сто занурює слухача в атмосферу альбому. Також на диску як бонус присутня відеокліп на цю пісню. Треки To Snatch the Mask і The Door, запам'яталися своїми соло-партіями і мелодійністю, Tame the Beast містить багато грува і приспіву хором в стилі деяких творінь Fear Factory. Пісні Become Alive і Wake Up відправляють нас в середину 80-х, за часів зародження справжнього металу. Альбом закінчується темами в сучасному стилі, під які підходить визначення modern thrash або trashcore, кому як більше подобається."

Альбом вийшов у 2008 році, але тепер, після того, як група підписала контракт з Metal Scrap Records, був перевиданий. Новий випуск містить три концертні треки і кавер Морії ("Революція").

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Hellon-Reborn-Reissue-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар