Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

23 лют. 2012 р.

Eclipse - Triumph of the Pain (2011)


Жанр: Brutal Death Metal
Лейбл: Metal Scrap Records
Формат: mp3 | VBR254kbps
Країна: Україна, Алче́вськ
Розмір: 67MB

Трекліст: 01. AK-47 02. One Word 03. Mindsuffer 04. Last Breath 05. Nothing But The Hate 06. Upgrade 07. Dream Forgotten After First Try 08. Triumph Of The Pain 09. Epilepsy Bout

Огляд: Papa Vader:Ветерани українського екстремального андеграунду Eclipse за минулі півтора десятиліття творчої активності гідно загартувалися в боротьбі за власне виживання. За цей час змінилося кілька поколінь хедбенгерів, сама група встигла оголосити про саморозпуск і знову зібратися заново, час ішов, все навколо мінялося, незмінною залишалася лише обрана стилістика Eclipse - дез / грайнд ортодоксальної «старої школи». На другому повноформатному творінні "Triumph Of The Pain" колектив продовжує вперто гнути свою лінію і слідувати кондовим традиціям жанру, незважаючи на невблаганний рух музичного прогресу, актуальні віяння і лютуючі тренди. Для цих хлопців час навіки завмер на початку 90-х, коли під край кута свого звучання брутальні групи ставили не технічні хитрощі і студійні вишукування, а прямолінійну подачу матеріалу, фронтальний натиск, загальну потужність і тяжкість саунду.

Новий альбом Eclipse містить дев'ять композицій, які якщо і не додадуть групі нових шанувальників, то вже, принаймні, не змусять відвернутися від неї старих, а в даному випадку це слід розцінювати швидше як гідність, ніж недолік. Приємно усвідомлювати, що, купуючи цей диск, ти гарантовано отримуєш жадану дозу насильницького олдскулу, виконаного в повній відповідності з класичними стандартами дез-металу. Звуки автоматної черги стали відмінною інтродукцією для "Triumph Of The Pain", налаштовуючи слухача на відповідний лад, після чого протягом півгодини його буде атакувати низка вбивчих треків практично в режимі «нон-стоп». Якщо приводити якісь порівняльні аналогії, то найбільш доречним буде співвіднести роботу Eclipse з творчістю росіян Barbarity - дуже багато схожого і, я б навіть сказав, спорідненого в стилістиці в обох груп.

До мінусів матеріалу я б відніс його посередню реалізацію: досить прийнятний рівень для локальної сцени, але, на жаль, не дотягує до кондицій європейського метал-маркету. Звучанню "Triumph Of The Pain" не вистачає необхідної панорамності та обсягу, хоча можете списати це на мою упередженість. В цілому реліз проходить в категорії "тільки для фанів", але якщо ви готові відчути на собі первісну лють дез / грайнд класичної форми, то можете зробити крок вперед.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Eclipse-Triumph_of_the_Pain-2011-DiTCH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар