Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

26 бер. 2011 р.

Viter & Kings and Beggars - Diva Ruzha (Split 2011)


Жанр: Folk Metal
Лейбл: Casus Belli Musica
Формат: mp3 | VBR237kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 43MB

Трекліст: 01. Viter and Kings & Beggars - Diva Ruzha 02. Kings & Beggars - Ai Vis Lo Lop 03. Viter and Kings & Beggars - Vänner och fränder 04. Kings & Beggars and Viter - Migla, Migla, Rasa, Rasa 05. Viter - Chycheri

Огляд: Всі пісні, що увійшли до диску у своїй основі є народними і на альбомі буде представлене їх нове бачення гуртами. Пісні виконані на 4-х мовах – українській, шведській, латвійській та старо-французькій. Музика до пісні “Migla, Migla, Rasa, Rasa” була написана гуртом SKYFORGER, слова народні.

Даний альбом є експериментальним із багатьох точок зору. На диску представлена спроба поєднати такі речі як карпатський фолк із шведською традиційною мелодикою, виконати фольклорну європейську музику на середньовічних інструментах із відповідним аранжуванням і в врешті-решт представити неочікуване звучання всіх цих композицій.

Робота над диском відбувалась у трьох студіях протягом осені 2010 - зими 2011.

У процесі запису не було використано жодних клавішних інструментів чи семплів – десятки різних (а якщо бути точним, то 35) традиційних та середньовічних інструментів були записані «вживу». Із їх повним списком можна буде ознайомитись у буклеті диску, де також вказано у яких піснях вони звучать.

У записі титульної речі гуртом VITER було використано виготовлені власноруч унікальні інструменти – трембіти із борщівника, що досягають 3 метри у довжину,але ширші у 3 рази від звичайних трембіт.

Над оформленням диску працював професійний художник Юрій Коваль, що є відомий за своїми портретними роботами гурту для перших двох дисків КРОДА.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Viter_-_Kings_and_Beggars-Diva_Ruzha-Split-UA-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар