Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

2 вер. 2010 р.

Swamp FM - Lunatizm (2009)


Жанр: Gothic Metal
Лейбл: Swamp FM
Формат: mp3 | VBR260kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 77MB

Трекліст: 1. Arrows 2. Favorite Sickness 3. Lunatizm 4. Мама 5. Passion Flower 6. Shadows Fall 7. Там, де я 8. Це життя 9. Rain (Remix)

Огляд: Офіційний: EF-STUDIO представляє Другий повноформатний альбом Swamp FM –«Lunatizm» до якого увійшли чотири англомовних, чотири україномовних, вже відомих у деяких колах любителів атмосферного металу пісень, та ремікс пісні “Rain”з першого альбому.

Хоча пісні, на створення яких надихнуло місячне світло відрізняються за стилями, звучанням та атмосферою, проте у загальному несуть у собі містичну концепцію, відображають переживання та внутрішній світ непересічної людини, яка присвятила усе своє життя мистецтву – Fosco Culto. Отже натискайте download та налаштовуйте свої «приймачі» на хвилю 66,6 FM –Swamp FM.

SWAMP — це ТЕМНА СТОРОНА, безодня нашої підсвідомості, де загальновідоме і певне щезає у нічній імлі. Це місце, де наші мріі та кошмари танцюють з нами серед дерев та світляків. Це земля забутих Богів, вигнанців та дивних створінь, яким відмовлено в існуванні при денному світлі… На Болоті не ступала нога Іісуса, сюди не потрапиш випадково, тут зупинився Час і одна Міра на всіх. Звідси не має вороття. На Перехресті болотних стежок стоїть камінь, на якому слова: «Я ВІЛЬНИЙ В СВОЇХ БАЖАННЯХ І В БАЖАННЯХ ВІЛЬНИХ!» Це все, що відомо з вуст самих «SWAMP FM». Отже, якщо вам набридла буденність, ви шукаєте іншої правди — рушайте ледь помітними стежками, там блукає Вічність.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Swamp_FM-Lunatizm-2009.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар