Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

18 вер. 2010 р.

Pagan Land & Тіні Забутих Предків - Shadows of Forgotten Ancestors-Carpathia (Split 2008)


Жанр: Pagan Metal
Лейбл: Black Art Prod.
Формат: mp3 | VBR235kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 94MB

Трекліст: Paganland: 1. Podolianochka 2. Nightforest 3. Bretheren People Of Freedom
Тіні Забутих Предків: 4. Intro 5. Звірячий Місяць 6. Вбий Ряженого 7. Сопілка 8. Закляття Плакуна 9. Котилася Сварга 10. Мракобісся 11. Вольні во Язицех 12. Outro

Огляд: Тіні Забутих Предків: Iдея створення групи виникла ще в 1998 р. Від тоді тривав процес підбору музикантів, однодумців та творення музичних композицій. З 2000 р. починаються регулярні виїзди в Карпати, дослідження вірувань, міфології та музики гуцулів. Це безперечно вплинуло на подальшу творчу діяльність та підхід, інтерпретацію, вираження блек-металу через призму язичницьких вірувань. Тому в музиці відчувається значний вплив гуцульських народних мотивів, а тексти наповнені закляттями, заговорами, містицизмом, обрядами наших далеких предків. Музика, маючи здебільшого депресивно-деструктивний "колір", чорномагічні інтенції, відкриває таємничі двері до Няву та прославляє рідних Богів.

Безкомпромісний pagan black. Ніяких симфонічних соплів, тільки для справжніх цінителів українського фолку. Pagan Land, альбом наскрізь просочений відьмацькою енергією, і оповідями про давньоукраїнських Богів. Тіні забутих предків, дебютний альбом давньослов'янських обрядів, з музичними варіаціями від акустичних мелодій у супроводі «сопілки», до бойовиків в дусі Morbid Angel. Обидва альбоми записані в культовій західноукраїнської студії "Olden studio" (відома роботами Goliard, Molphar, і т. д.)

Завантажити:(MEGASHARES)
Pagan_Land_-_Tini_Zabutih_Predkiv-Shadows_of_Forgotten_Ancestors_-_Carpathia-Split-2008-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар