Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

5 серп. 2010 р.

Ruina - Ukruina (2008)


Жанр: Black Death Metal
Лейбл: Hammermark Art
Формат: mp3 | VBR236kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 69MB

Трекліст: 1. Кайдани Волі 2. Дерево Роду Гниє 3. Без Жаху і Без Смерти 4. Укруїна 5. Землею Сипала Гроза 6. Бидло Сапієнс 7. Чорними Хмарами Вкрита Руїна 8. Душа Дірява Моя 9. Рубали, Кришили 10. Туга Рабів

Огляд: «Наш Рід зруйновано. Дерево Роду є вирване з корінням і віддане на поталу червам, що точать його зсередини. Руїна в душах і серцях людей, руїна навколо них. Ні честі, ні надії, ні совісті. Тільки чорні щурі ненависті живуть на уламках Старовинної Країни».

GROM: Саме ці слова найбільш точно характеризують творчість молодого колективу зі славного міста Львова. Цей проект матеріалізувався на цей світ восени 2006 року, коли декілька найбільш активних львівських Black Metal музикантів вирішили створити групу, яка в звуковому відношенні кардинально відрізнялася б від їх основних груп. Та й не тільки в звуковому. Мабуть, найбільш відмітною рисою "Руїна" стала їх ідеологічна концепція. Це гримуча суміш ультрарадикального, расового, бандерівського українського націоналізму приправлена дикою антисоціальщиною мізантропії і повного презирства до сучасного уряду України, а також до народу який в сучасному жалюгідному стані населяє ЇЇ. Концептуальність проекту (або групи?) Вражає. Все продумано до найменших деталей, і ніде ви не знайдете відступу ні на крок. Образ України як Руїни виразно відчувається і відчувається в кожній з 10-ти пісень. Слухаючи і читаючи лірику розумієш, що Руїна як історичний період не закінчилася в 18 столітті, вона триває і до цього дня, тілки спотворена в більш химерну форму. Тим не менше, бойові гімни "Руїна" наказують нам відкинути геть сльози і смуток, а замість цього взяти в руки зброю і боротися до переможного кінця. Адже саме так робили наші великі предки: знаючи, що перемоги на їх віку їм не бачити, вони не припиняли битися і боротися за майбутнє нашого народу і наших дітей.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Ruina-Ukruina-2008.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар