Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

5 серп. 2010 р.

Сокира Перуна - ...І Мертвим, І Живим, І Ненародженим... (2006)


Жанр: Folk Metal
Лейбл: Patriot Prod.
Формат: mp3 | VBR243kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 71MB

Трекліст: 01. Честь та Кров 02. Брати мої 03. Очi, сповненi гнiву 04. 29 сiчня 05. Народжений перемагати 06. Останнiй дракар 07. Я назавжди твiй 08. Вирiй 09. Вiтри між мечiв 10. Дорога у Вальгалу

Огляд: Будучи натхненною зимовим відвіданням Косівських Карпат, "Сокира Перуна" присвятила свій новий опус пам'яті головнокомандувача Української Повстанської Армії генерал-хорунжого Романа Шухевеча. В альбомі з'являються мелодії фортепіано, бандури, сопілки, а також бек-вокал Олени. Диск переважно містить переспіви власних старих пісень, та кавер-версії чужих : "Честь Та Кров" кавер "Sturm", "Останній дракар" кавер "Honor"(польський гурт), "Дорога в Вальгалу" кавер "Skrewdriver", "29 січня" адаптована на музику "Brutal Attack" і присвячена героям Крут 1918 р. полеглим смертю хоробрих у нерівній боротьбі з більшовицькими окупантами, "Вітри між мечів" та "Вирій" кавер "Manowar". Кобзарську композицію "Брати мої" виконує кобзар Володимир Супрун.

Арсеній Білодуб: "Україно, де поділися твої Гонти, Залізняки, Кармалюки, Нечаї? Невже багаторічний геноцид нашого народу призвів до такої деградації? Впевнений, що ні. Певно, потрібен час для тверезого осмислення. Після ейфорії 1991-го і 2004-го люди потроху починають розуміти: те, що вони бачать, не є незалежністю, демократією, волею. Зруйновано стару комуністичну систему, але на цих уламках не відбулося відродження з попелу держави Україна — спадкоємиці Київської Русі. Побудовано нову систему, антиукраїнську. Країна перетворилася на перевалочний пункт для нелегальних іммігрантів, кузню кадрів для європейських і азійських борделів. Ми втратили сім мільйонів людей і продовжуємо вимирати. Нас як неповноцінних не пускають в Європейську спільноту, хоч як туди з принизливим скигленням просимося. Законодавча влада й капітал зосереджені в лабетах інородців. А причина такого стану речей в тім, що ми не відповідаємо своєму архетипу чесного воїна, переможця, безкорисливого борця. Ми взагалі зараз не гравці в цій нав’язаній нам грі. Поглянь, як виглядає сучасний чоловік, воїн, добувач, захисник — скорчена ігрова приставка до комп’ютера в китайському одязі, на корейській машині, що набиває рот усяким лайном у макдональдсі під шансон або ганста-реп. Саме так зараз виглядають нащадки Князя Святослава. То якої ж долі ми ще заслуговуємо, га? Ми не бачимо одне одного. Кожний з нас — це запис у довіднику мобільного телефону. І все. Швидкий сніданок, робота, серіал, сон. Маленькі люди, нездатні на великі вчинки… Закликаю, прислухатися до моїх слів — вставайте з колін!".

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Sokyra_Peruna-...I_Mertvym_I_Zhyvym_I_Ne_Narodzhenym...-2006.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар