Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

20 січ. 2013 р.

Rattenfänger - Epistolae Obscurorum Virorum (2012)


Жанр: Death Metal
Лейбл: Dark Essence Records
Формат: mp3 | VBR257kbps
Країна: Україна, Харків
Розмір: 86MB

Трекліст: 01.Coelo Affixus Sed Terris Omnibus Sparsus 02.Grimorium Verum 03.Victa Lacet Virtus 04.Nunc Scio Tenebris Lux 05.Allegoria De Gula Et Luxuria 06.Clausae Patent 07.Deest Remedii Locus, Ubi, Quae Vitia Fuerunt, Mores Fiunt 08.Regno, Regnavi, Regnabo

Огляд: Незважаючи на те, що RATTENFÄNGER є новим іменем, його склад - Thurios (гітари), Krechet (бас), Vlad (барабани, клавішні) і Roman (гітари, вокал) - має колосальний музичний досвід, творячи у таких гуртах, як DRUDKH, BLOOD OF KINGU, HATE FOREST and DARK AGES.


За словами Dark Essence Records, якщо хтось збирається судити про творчість гурту за попередніми проектами його учасників він, більш за все, помилиться. Порівнювати можна з такими групами, як CELTIC FROST, ранній DARKTHRONE, ASPHYX, WINTER, BOLTHROWER and NIHILIST, але RATTENFÄNGER - втілення олдскульного death metal і “Epistolae Obscurorum Virorum” має власне особливе звучання.


Ім’я RATTENFÄNGER взято з середньовічної німецької легенди про Гамельнського щуролова. Rattenfänger von Hameln - щуролов-музикант, якого ошукав магістрат міста Гамельн, відмовившись виплатити винагороду за позбавлення міста від щурів, за допомогою чаклунства вивів за собою міських дітей, які потім згинули.


Відповідно до періоду, коли відбуваються описані в легенді події, лірика “Epistolae Obscurorum Virorum” написана латинню в стилі поетів середньовіччя.

Завантажити:(MEGASHARES)
Rattenfanger-Epistolae_Obscurorum_Virorum-2012-FiH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар