Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

13 вер. 2011 р.

Lamia Culta - Patre Satane (2011)


Жанр: Occult Black Metal
Лейбл: More Hate
Формат: mp3 | VBR237kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 137MB

Трекліст: 01. Patre Satane 02. Меса 03. Люцифер 04. Левіафан 05. Veni 06. Я вертаюся вниз 07. Invocarum 08. Белый бред 09. Стань під моє крило 10. Морок 11. Причастя

Огляд: Fosco Culto: «Тру» блек - є сатанинський блек.
І по суті справи, виходячи з концепції блек металу,
Ніяким іншим він бути не може ...

Наша творчість існує, перш за все, для підтримки традиції Sinister Path і прояв солідарності до тих, хто дотримується його, стверджуючи своє незмінне право бути самим собою. І ми не за те, щоб ця свобода стала масовою, бо справжня свобода можлива тільки насамоті. Поряд ми хочемо бачити тільки достойних, а їх, природно, небагато. Lamia Culta не має нічого спільного з тупим копіюванням, це стиль і власний смак, який гармонує з нашими особистостями.
Уявне-реально, а реальність-уявна. Це закон.
Міра-ми самі. Сатанізм-це те, що поза мірою людського в нас.

Знаходячись довгий час у тіні невідомості, не входячи ні в один довідник металу, не згадана у жодній статті музичних критиків, Lamia Culta в той же час є практично єдиною і унікальною української формацією, що дотримується традиційної сатанинської концепції, та продовжує підтримувати і розвивати її. Без тіні слов'янського чи чужоземного фольклору, позбавлена ​​показного патріотизму, віддає перевагу подати ідеї рідною українською мовою, Lamia Culta є носієм спадщини західного окультизму, вдало вкладеного в музичні композиції.

Нам не цікава тема прославлення рідної землі, цього достатньо і без нас ... Історія українського чорного металу не знає Тьми Ззовні і бачить лише повну захопленість романтикою давнини. Виняток становить, мабуть, відомі колись Lucifugum, затаєні у Мороці і презирливо спостерігають світанок мерців. Бо не всім дано зазирнути в безодню і злитися з нею ...
Ми ж залишилися вірні Першоджерелу-Дияволу, Зірці c Найгострішими Кутами, знаку, що перевернув хрест і і переверне ідолів ілюзій. Ми - одні з Infernus, що черпають з джерела Абсолютного Зла, що несуть у світ сакральну Тьму й частку антівселенної демонів, де немає місця всьому людському, що передчувають Вселенську Війну, що підтримують Вічне Чорне Полум'я, встановили інфернальний Маяк, який підтверджує Абсолютну Таємну владу Сатани, Тьми і Хаосу. І ми заявляємо: «Прийшов час для Посвячених провести зловісні енергії зовні, на радість душам, біжучим Світом, спраглим причастя і союзу з Пеклом».

Ave Satanas!

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Lamia_Culta-Patre_Satane-UA-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар