Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

19 черв. 2011 р.

Crimson Sky - Rising (2011)


Жанр: Gothic Doom Metal
Лейбл: Black Art Production
Формат: mp3 | CBR320kbps
Країна: Україна, Рівне
Розмір: 99MB

Трекліст: 01. Crimson Sky (Intro) 02. Примарний Сон - Illusive Dream 03. Хрест - The Cross 04. In Eyes Of Mine 05. The Ode 06. απόπτωσις - Apoptosis 07. Nord-lys (Outro)

Огляд: Oфіційний: Дебютний альбом Української gothic-doom групи CRIMSON SKY, заснованої ще в далекому 1998, і відродженої після чотири-річної перерви в оновленому складі в 2010. На Вас чекає дуже концептуальний за атмосферою альбом , пронизаний наскрізь почуттями і емоціями.

Неначе пронісшись у захопливій мандрівці - ви прослухаєте альбом на одному диханні! Розпочинає альбом таємничо-містичне Intro "Crimson Sky" , яке відразу переростає в в роммантично-мрійливу , але водночас важку і дуже потужну річ "Примарний Сон - Illusive Dream". Далі напруження зростає з важкою і похмурою піснею "Хрест - The Cross" , після якої Ви трошки розслабитесь з романтичною і сумною, справжньою doom-овою балладою "In Eyes Of Mine". Класично doom-ова "The Ode" - з важкою основною частиною , депресивним початком і просто трагічним , по звучанню , закінченням , але далі немов нові паростки життя , після апокаліптичного попілу - які дають надію звучить "απόπτωσις- Apoptosis". І закінчується Ваша мандрівка далеко на півночі в смарагдовій красі Полярного Сяйва - "Nord-lys" - величне Outro - саундтрек тій вічній красі! Потужний гроул в поєднанні із скрімом та вставками чистого чоловічого вокалу та шепоту , сильний жіночий вокал , класично-густий саунд гітар в найкращих традиціях doom metal-у 90-х в поєднанні прекрасними аккустичними партіями , чарівна скрипка та атмосферні клавішні , чіткий бас і потужні живі барабани - все це в дебютному альбомі "Rising" - Української gothic-doom групи CRIMSON SKY.

Завантажити:(MEGASHARES)
Crimson_Sky-Rising-2011.rar

2 коментарі: