Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

5 трав. 2011 р.

Until My Funerals Began - Behind the Window (2011)


Жанр: Funeral Doom Metal
Лейбл: Silent Time Noise
Формат: mp3 | VBR236kbps
Країна: Україна, Донецьк
Розмір: 132MB

Трекліст: 01. Behind the Window 02. Snowflakes 03. Questions 04. Funeral Waltz 05. To the Sun

Огляд: Офіційний: Розширивши склад до трьох музикантів, українські фюнеральщики Until My Funerals Began представляють свій другий альбом. "Behind the Window" продовжує ідеї попередника, проте звучить більш зріло і не позбавлений новаторства.

Автор проекту Тимур "Rumit" Мітюков: У принципі, матеріал для другого альбому, був частково вже готовий, не було текстів, вокалу і подекуди гітарних партій. Але до цього часу пройшла ейфорія і перші емоції від успіху першого альбому. З'явилася критика. Критика різна хороша і погана, але розумна! Тобто альбом розклали по поличках, зважили і вказали: дивись, але ж можна було зробити краще! А що ще вплинуло так це якраз хороші відгуки, тобто люди хотіли б чути нове і, що б воно було на рівні або навіть краще попереднього. За цим з готового матеріалу майже нічого не залишилося.

Не залишилося, так як він був практично продовженням "Cemeteries Flowers". А хотілося додати чогось свого і відмінного від попередньої роботи. Першою спробою було додати жіночий голос, але так вийшло, що не вийшло. Матеріал пролежав без діла до осені 2009, і були лише так звані "сніданки". Тому той матеріал перетерпів зміни, тому що був зроблений під дві вокальні партії. Та й мені не хотілося, йде від прийнятого за основу стилю першого альбому.

І ось підходимо до нинішнього часу. Випустити альбом я хотів у кінці літа 2010 року, але тут вже звинувачувати нема кого, розслабився і не вклався в термін. Тому лейбл переніс вихід альбому на лютий-березень 2011.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Until_My_Funerals_Began-Behind_the_Window-2011-GRAVEWISH.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар