Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

12 груд. 2010 р.

Trashmachine - Breaking Through the Ranks (1993)


Жанр: Thrash Metal
Лейбл: Moroz Recordz
Формат: mp3 | VBR235kbps
Країна: Україна, Одеса
Розмір: 67MB

Трекліст: 1. Coup D'Etat 2. Bad Stuff 3. Kill the Dragon 4. Door to Hell 5. Unlisted Instrumental 6. Last Breath 7. Breaking Through the Ranks 8. Radioactive Contamination 9. Goldfinger (Unlisted Track)

Огляд: oldgoodrocker:
"Трешмашина" - один з небагатьох одеських металевих колективів, здобули широку популярність не тільки в рідній Одесі, а й майже по всій території колишнього СРСР і, в першу чергу, завдяки тому, що матеріал групи виявився зафіксованим на вініловій платівці (що в ті часи було межею бажань багатьох вітчизняних музикантів).

Назва "Трешмашина" було запропоновано Русланом Непомнящим. "Йдемо ми якось по вулиці Лейтенанта Шмідта і я побачив що стоїть на узбіччі сміттєвоз. Ну і просто переклав" сміттєва машина "на англійську. Зі стилем музики на той момент зв'язку ніякої не було, але так склалося, що назва і визначило стиль групи ".

До того часу треш-метал набирає обертів, ставши одним з найпрогресивніших напрямів хеві-метал. Енергія, агресивність і натиск цієї музики припадає до душі в першу чергу підліткам, і, враховуючи також, що вік музикантів і їх слухачів приблизно однаковий, - "Трешмашина" дуже швидко стає кумиром молодіжної частини одеської рок-публіки.

У червні 1993 року світ побачив довгожданий усіма вініл "Трешмашини" під назвою "Breaking Through The Ranks", що вийшов під маркою Moroz Records. Вихід платівки, що отримала непогані відгуки критиків і фанатів, став піком групи і, в той же час, початком її кінця. "Трешмашина" робить спробу прорватися на захід, їде до Амстердама, де, за чутками, приступає до запису альбому. Проте дуже скоро, в силу ряду побутових та міжособних проблем, колектив припиняє своє існування. Музиканти розбрелися хто куди і ніхто з них надалі до трешу вже не повертався.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Trashmachine-Breaking_Through_the_Ranks-LP-1993-GRW.rar

Немає коментарів:

Дописати коментар