Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

21 бер. 2012 р.

Crusher - Endless Torment (2012)


Жанр: Thrash Metal
Лейбл: Total Metal Records
Формат: mp3 | CBR320kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 74MB

Трекліст: 01. Intro 02. On The Needle 03. Den Of Iniquity 04. Politishit 05. Endless Torment 06. S(k)atanic Ride 07. Jesus Saves (Slayer Cover) 08. Living For... 09. Thrasher In Hell

Огляд: Korbolkatus (переклад з польського): Скільки дисків має слово "Endless" у назві, я не пам'ятаю, але «Endless Torment» від української групи CRUSHER до біса хороші тортури для вух. Додамо, нескінченні тортури, бо після пострілу "Інтро" кожна наступна частина дає нам величезну дозу енергії і не хочеться це виключати. На своєму першому альбомі, CRUSHER, без сумніву, хотіли віддати належне музичним пращурам, і я не маю на увазі тільки переробку слеєрського "Jesus Saves". Весь запис ведеться в кліматі каліфорнійських м'ясників - короткі, але виразно-м'ясисті шматки рифів. Швидкий темп накручування щораз нових гітарних мотивів, якими міг би пишатися Kerry King. Крім того, довжина пісень, або, вірніше їх відповідна "короткість", не дають нам можливості занудьгувати. Єдиним недоліком є ​​трохи вторинні, якщо можна так висловитися, гітарні сола. Але є їх мало, тому вони не мають шансів зіпсувати дуже гарне враження вцілому. Підводячи підсумок: альбом "Endless Torment" смачний шматок треш металу "старої школи".

Завантажити:(MEGASHARES)
Crusher-Endless_Torment-2012-GRAVEWISH.rar

18 бер. 2012 р.

Slaughter Brute - Systematic Transmutations (2012)


Жанр: Brutal Death Metal
Лейбл: More Hate Productions
Формат: mp3 | VBR245kbps
Країна: Україна, Димитров
Розмір: 81MB

Трекліст: 01. Lethargy. Awakening 02. Hypoxemia Neural Phenom 03. Victim Of Incest 04. Not Learned Integrants 05. Symbiotic Reflections 06. The Mind Controller 07. Phantom Limb Pain 08. Cyanotic Purulence 09. Torn Crosswise 10. Steps To Technocalypse

Огляд: Oфіційний: Друга платівка від донбаських бруталеросів Slaughter Brute "Systematic Transmutations" безумовно розширює рамки вітчизняного технічно-брутального дез-металу. Потужний і в той же час гармонійний і злагоджений матеріал зачіпляє з перших же акордів і не відпускає до кінця альбому. Постійні зміни темпу, іскрометні соло та різноманітні партії басу не дадуть занудьгувати навіть самому упередженому слухачеві. На підкріплення до всього відмінне оформлення диска. Загалом, все в кращих традиціях технічного і одночасно брутального дез-металу!

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Slaughter_Brute-Systematic_Transmutations-2012-GRAVEWISH.rar

16 бер. 2012 р.

Inward Path - Citadel (2000)


Жанр: Progressive Metal
Лейбл: АТЯБА / РОСТОК-РЕКОРДС
Формат: mp3 | CBR320kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 160MB

Трекліст: 01. Visions of Twilights 02. Citadel 03. Bleeding (Come, Talk to Me) 04. The Pale Horse 05. Hounds of Depths 06. Edge of the Age 07. Sacred Serenity 08. The Clarity, The Consciousness, The Stream 09. Desolation (bonus from "Antiar"-96) 10. Hunting Dreams of Madness (bonus from "Labyrinth"-98) 11. After Begining (bonus from "Labyrinth"-98)

Огляд: Kuka: Посмертна, так би мовити, рецензія для групи. Якщо я не помиляюся, це їхній третій альбом. Стиль? Прогресивний метал з чистим вокалом. Все технічно, але знову ж, якось не так. Створюється враження, що кожен тягнув у свій бік. Я маю на увазі в сторону свого улюбленого стилю. На CD є ще кавер на групу DEATH - "Sacred Serenity". Непоганий, переспівані чистим голосом але і ні чим, окрім цього, не відрізняється від оригіналу. Запис добрий. Але злегка дратує звук дробовика - трохи хардкоровий. А окремо - кожен з музикантів молодець. Також тут є бонус у вигляді пісень з попередніх альбомів - "Antiar" і "Labyrinth".

Дякуєм bf-109e за мп3 і оформлення.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Inward_Path-Citadel-2000.rar

11 бер. 2012 р.

Nuclear Test - Biohazard (EP 2011)


Жанр: Thrash Metal
Лейбл: Dead Center Productions
Формат: mp3 | VBR253kbps
Країна: Україна, Фастів
Розмір: 61MB

Трекліст: 01. Strive 02. Hate Like Poison 03. Abyss 04. Biohazard 05. Demon Of The Pain 06. Possessed 07. Strive (Studio version) (Bonus Track)

Огляд: Група Nuclear Test з'явилася в 2008 році з симбіозу New Wave Of Thrash Metal і захоплення творчістю культових олдскульних команд (Slayer, Sodom, Kreator etc.). Демо-альбом "Biohazard" виконаний в класичній тематиці треш метал стилю - людська жорстокість, аморальність, насильство, актуальна загроза біологічної небезпеки та ядерного голокосту, знайшов відображення в шести піснях, відібраних для запису з накопиченого матеріалу.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Nuclear_Test-Biohazard-EP-2011-GRAVEWISH.rar

5 бер. 2012 р.

Sacrifice Justice - Someone Speaks Shit (2011)


Жанр: Brutal Deathcore Metal
Лейбл: Nice to Eat You Records
Формат: mp3 | VBR252kbps
Країна: Україна, Київ
Розмір: 71MB

Трекліст: 01. Introcolonization 02. Problem Child 03. Collapse 04. Malinoviy zvon 05. Messengers From Cunt 06. Hybrid 07. Fetal Alcohol Syndrome 08. Someone Speaks Shit 09. Boiling Point

Огляд: Дебютний альбом київської групи, грає брутальний дез-метал з deathcore елементами. Для любителів Dying Fetus, Misery Index, і т.д.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Sacrifice_Justice-Someone_Speaks_Shit-2012-DiTCH.rar

4 бер. 2012 р.

...Of Celestial - Virgin Blood (2011)


Жанр: Melodic Death Metal
Лейбл: More Hate Productions
Формат: mp3 | VBR245kbps
Країна: Україна, Кривий Ріг
Розмір: 93MB

Трекліст: 01. Virgin Blood 02. The Spartan 03. Tepesh 04. Immortal gold idol 05. In the night 06. Candle Of hearts 07. A soul by name... 08. The shadows lord 09. A fault of all pirates' rum 10. All we are (cover Warlock)

Огляд: Офіційний: Другий повноформатний реліз українського гурту ... Of Celestial. В альбом увійшли 10 композицій у стилі melodic death / black metal. Virgin Blood це концептуальний альбом, присвячений згадок минулого людства в музичному супроводі потужних гітарних рифів, що перемежовуються з чуттєвими мелодіями, гроулінгом, і все це замішано на монолітній симфонічній основі. Лють і біль, романтизм і готичність, переплітаються тут із загальною містичною атмосферою композицій, не залишаючи байдужим свого слухача.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Of_Celestial-Virgin_Blood-2011-GRAVEWISH.rar