Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

30 вер. 2011 р.

Alte Eris - Відчувай (2011)


Жанр: Gothic Metal
Лейбл: Alte Eris
Формат: mp3 | CBR320kbps
Країна: Україна, Рівне
Розмір: 71MB

Трекліст: 01. Intro 02. Не там 03. Ангелам прощають все 04. Амнезія 05. Червоні троянди 06. Сни 07. Відчувай 08. The High Sky 09. Confusion 10. Нездійсненність

Огляд: Віталіна ЛІТВІНОВА: Дівчина з квітковим ім’ям - Мальва Прокопюк - певно, справді тендітною квіткою почувається серед п’ятьох музикантів гурту “Alte Eris”. Вокалістка уже відомого на Рівненщині колективу запевняє – з хлопцями їй працюється комфортно, спокійно і злагоджено. Керувати ними не доводиться – усі налаштовані на одну хвилю, на одну ноту, тож і конфліктів не виникає, розуміються з півслова.

Мальва: «Високе небо» (а саме так перекладається назва з латини) – це місце, куди ми прагнемо піднятися з-понад буденності й рутини, показати його своїм слухачам. Певно, кожен із нас у пошуках свого високого неба.
Ми граємо важку музику з елементами готики. Хоча музичні смаки у нас досить схожі, але у творчість кожен приносить щось своє. Тематика текстів відповідна – це почуття й переживання, кохання і самотність, біль і сила.

Завантажити:(MEGASHARES)
Alte_Eris-Vidchuvaj-2011.rar

23 вер. 2011 р.

The Symbioz - Невтішні картини сьогодення (2011)


Жанр: Hardcore Punk Metal
Лейбл: Drink and be Merry
Формат: mp3 | VBR281kbps
Країна: Україна, Ужгород
Розмір: 49MB

Трекліст: 01. Від реальності не сховаєшся 02. Без дитинства 03. Страждання хворої душі 04. Війні не знайдеш виправдання 05. Їм начхати на нас 06. Жадобою розум затьмарений 07. Тринадцяте жовтня 08. Напередодні змін

Огляд: Trizm: Початок лютого відзначився виходом дебютного повноформатного альбому ужгородського панк гурту The Symbioz. До нього ввійшли 8-м пісень витриманих в дусі мелодійного хардкор/панку з сильним впливом металу. Лірика пісень зачіпає різні соціальні і політичні аспекти нашого життя, такі як корумпованість політиків,анти-капіталізм, забруднення екології, проблеми дущевно хворих людей та безпритульних дітей тощо. Оформлення релізу представляє собою дігі-пак з вкладеним в нього 12-ти сторінковим буклетом, який містить лірику пісень гурту на українській та англійській мовах. Матеріал до альбому був записаний у 2009 році, але обставини склались так що побачити світ на фізичному носії він зміг тільки зараз.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
The_Symbioz-Nevtishny_Kartini_Sogodennya-UA-2011-FiH.rar

13 вер. 2011 р.

Lamia Culta - Patre Satane (2011)


Жанр: Occult Black Metal
Лейбл: More Hate
Формат: mp3 | VBR237kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 137MB

Трекліст: 01. Patre Satane 02. Меса 03. Люцифер 04. Левіафан 05. Veni 06. Я вертаюся вниз 07. Invocarum 08. Белый бред 09. Стань під моє крило 10. Морок 11. Причастя

Огляд: Fosco Culto: «Тру» блек - є сатанинський блек.
І по суті справи, виходячи з концепції блек металу,
Ніяким іншим він бути не може ...

Наша творчість існує, перш за все, для підтримки традиції Sinister Path і прояв солідарності до тих, хто дотримується його, стверджуючи своє незмінне право бути самим собою. І ми не за те, щоб ця свобода стала масовою, бо справжня свобода можлива тільки насамоті. Поряд ми хочемо бачити тільки достойних, а їх, природно, небагато. Lamia Culta не має нічого спільного з тупим копіюванням, це стиль і власний смак, який гармонує з нашими особистостями.
Уявне-реально, а реальність-уявна. Це закон.
Міра-ми самі. Сатанізм-це те, що поза мірою людського в нас.

Знаходячись довгий час у тіні невідомості, не входячи ні в один довідник металу, не згадана у жодній статті музичних критиків, Lamia Culta в той же час є практично єдиною і унікальною української формацією, що дотримується традиційної сатанинської концепції, та продовжує підтримувати і розвивати її. Без тіні слов'янського чи чужоземного фольклору, позбавлена ​​показного патріотизму, віддає перевагу подати ідеї рідною українською мовою, Lamia Culta є носієм спадщини західного окультизму, вдало вкладеного в музичні композиції.

Нам не цікава тема прославлення рідної землі, цього достатньо і без нас ... Історія українського чорного металу не знає Тьми Ззовні і бачить лише повну захопленість романтикою давнини. Виняток становить, мабуть, відомі колись Lucifugum, затаєні у Мороці і презирливо спостерігають світанок мерців. Бо не всім дано зазирнути в безодню і злитися з нею ...
Ми ж залишилися вірні Першоджерелу-Дияволу, Зірці c Найгострішими Кутами, знаку, що перевернув хрест і і переверне ідолів ілюзій. Ми - одні з Infernus, що черпають з джерела Абсолютного Зла, що несуть у світ сакральну Тьму й частку антівселенної демонів, де немає місця всьому людському, що передчувають Вселенську Війну, що підтримують Вічне Чорне Полум'я, встановили інфернальний Маяк, який підтверджує Абсолютну Таємну владу Сатани, Тьми і Хаосу. І ми заявляємо: «Прийшов час для Посвячених провести зловісні енергії зовні, на радість душам, біжучим Світом, спраглим причастя і союзу з Пеклом».

Ave Satanas!

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Lamia_Culta-Patre_Satane-UA-2011-GRAVEWISH.rar