Сидить козак на кобзі грає, що замислить, то все має

30 черв. 2010 р.

Dragobrath - Fra Myrer Taake (2010)


Жанр: Pagan Black Metal
Лейбл: Eastside Records
Формат: mp3 | VBR230kbps
Країна: Україна, Львів
Розмір: 87MB

Трекліст: 01. Intro 02. Inhaling The Distant Open Far… 03. Nightwings 04. Fra Myrer Taake… 05. Blazes Of Starlit Firmament 07. Ravenclouds 08. Walk The Path Of Sorrow (Satyricon cover)

Огляд: Польским лейблом Eastside Productions був виданий третій повноформатний диск black metal гурту DRAGOBRATH під назвою "Fra Myrer Taake" ("З Туману Дрягов").

SelfishBitch: DRAGOBRATH - ще одним досить відомим львівським проектом, в якому творять музику в настрої карпатського мороку, туману і холоду. Загалом, творчість колективу (який, до речі, складається з досвідчених музикантів,учасників таких гуртів, як KRODA, RUINA, CAPITOLLIUM та ін.) це традиційний black metal, але зіграний на особливий манер так, що має чітко виражений відтінок оригінальності, несхожості на жодну з існуючих течій у нашій та й закордонній сценах. А саме у дусі помираючої природи в рідних Карпатах, серед чорних лісів і затягуючих боліт. Альбом розпочинає інтро, наче запрошуючи до темного, непрохідного болота, яке атмосферно зображено й на буклеті. Варто відмітити красивий дизайн альбому, щоправда, тексти пісень опубліковано лише в англомовному варіанті. З другої ж пісні ми чуємо такий вже добре відомий слухачеві black metal, який навіть гіпнотизує моментами. Чіткі,сильні гітарні партії з традиційними барабанами, оповиті мелодійністю та акустичними моментами. Вкраплення фольклорних інструментів та зловісного шепоту як-не-як тут доречно вливаються в загальну атмосферу диску. Зловісно звучить й однойменна альбому пісня «Fra Myrer Taake…» - інший вид вокалу, повільний бас, який сплітається з виттям колісної ліри. Решта треків продовжує настрій попередніх, однак аж ніяк не набридають одноманітністю. Закінчується дана робота кавером на композицію «Walk The Path Of Sorrow» норвежської команди SATYRICON.

Завантажити:(MEDIAFIRE)
Dragobrath-Fra_Myrer_Taake-2010-BERC.rar